diumenge, 21 de març del 2010

Cap a Esterri de Cardós!!!!!!!


Com cada any a Setmana Santa, cap a la muntanya falta gent!!! Aquest any anem a Esterri de Cardós, a Casa Gros, un allotjament rural que promet, de fet aquest és l'únic establiment hoteler que hi ha al poble, tenen l'Hostal Casa Borrut i dues cases rurals, per tant ha de prometre perquè no hi ha altra.
Aquest municipi està format per quatre poblets; Benante ( amb 6 habitants censats ), Arrós ( amb 22 habitants ), Ginestarre ( amb 8 habitants ) i el propi Esterri de Cardós amb 44 habitants. Es troba situat a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà, a 1200m d'altura. L'activitat econòmica gairebé única és la ramaderia i el turisme que hi arriba, principalment portat per l'estació d'esquí nòrdic municipal Pla de Negua i perquè és una zona preciosa, molt adient per iniciar o acabar excursions de muntanya, per gaudir de la natura i la tranquil.litat. El poble té un conjunt històric-artístic d'interès format per les esglésies de Sant Pere i Sant Pau d'Esterri de Cardós i la de Santa Maria de Ginestarre, cal dir que les pintures murals que es troben a totes dues esglésies són reproduccions ja que els originials es troben al MNAC a Barcelona.
Tot i què la foto que reproduïm és del poble ben nevat, esperem que almenys enguany a la tercera vagi la vençuda i no ens trobem amb les nevades enoooormes que ens hem trobat tant a Montcortes com a Aranser... almenys aquest any si trobem neu anem preparats!!! Així que les expectatives són més que bones i segur segur que passarem uns dies fantàstics envoltats de natura i de paisatge !!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola

He llegit la descripcio del poble on aneu, la veritat es que em feu enveja.

A vore si quant torneu poseu alguna foto.

Una abraçada aquest cop desde Corea.

PEpe

Francesc i Annabel ha dit...

Para't quiet home para't quiet!!! no patisques que de fotos en posarem segur segur!!!!

Records a tota la família!!!